Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Stjälkselleri | |
1,5 dl | BBQ-Sås | |
140 g | Ädelost | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 kg | Kycklingvingar | |
1 tbsp | BBQ-krydda Sweet Heat | |
200 g | Endivesallat |
Gnid in kycklingvingarna med BBQ-kryddan. Lägg dem åt sidan. Smula sönder mögelosten i en bunke, tillsätt crème fraiche och vispa blandningen till en fluffig konsistens. Späd ev med lite vatten om den blir för tjock, smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en liten skål. Skölj endiver och selleri. Skala och skär upp sellerin i stavar. Bryt loss endivebladen.
Grilla vingarna över medelhög värme och pensla med BBQ-sauce regelbundet, vänd dem ett par gånger. Strö över sesamfrön innan du tar bort vingarna från grillen.
Servera med BBQ-sauce, ostdipp och grönsaker som drinktilltugg eller som förrätt medan du grillar andra rätter.