Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
75 g | Smör | |
400 g | Nötfärs | |
200 g | Spaghetti | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
1 krm | Vitpeppar | |
4 tbsp | Vetemjöl | |
150 g | Riven Gratängost | |
400 g | Krossade Tomater | |
0,5 tsp | Salt | |
4 dl | Mellanmjölk | |
2 pc. | Ägg | |
1 tsp | Vitlök Torkad i Burk | |
0,5 tsp | Kanel | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Ströbröd | |
0,5 pc. | Persilja - färsk |
Bryn lök i matfett några minuter. Blanda i färsen och bryn 3-5 min under omrörning. Krydda och tillsätt tomater. Låt koka 3-5 min. Rör ned persiljan.
Ostsås: Fräs matfett och mjöl, späd med mjölk. Krydda och låt koka under omrörning 3-5 min. Ta från värmen och rör ner äggulor och ost. Vispa äggvitorna lätt och rör ner spagettin.
Varva spaghetti och köttsås i en eldfast form. Häll över ostsås och strö sedan över ströbröd. Grädda i 175°C i 40-50 min. Servera med grönsallad.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt