Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Hummerfond Buljong | |
100 g | Färskost Naturell | |
30 g | Persilja - fryst | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
0,5 pc. | Purjolök | |
140 g | Bacon Skivat | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
400 g | Broccoli Fryst | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Riven Gratängost | |
400 g | Torskfilé | |
1 krm | Vitpeppar Malen |
Sätt ugnen på 200 grader. Dela fisken i 3 cm bitar (den kan även vara halvtinad) och lägg den i en ugnsform. Salta, peppra och strö över strimlad purjolök.
Vispa ihop grädde, philadelphiaost, tomatpuré och fond. Häll såsen över fisken och strö över osten.
Grädda i ugn i ca 30 min, tills gratängen fått fin färg.
Under tiden gratängen är i ugnen delas och knapersteks baconet. När gratängen är klar strör du bacon och persilja över den.
Servera med blomkål eller broccoli.
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's