Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
2 pc. | Apelsin | |
3 tbsp | Chilipeppar Röd | |
4,5 dl | Vatten | |
200 g | Gul lök | |
450 g | Couscous | |
1 krm | Havssalt | |
2 tsp | Koriander - torkad | |
100 g | Russin | |
1 tsp | Olivolja | |
3 tbsp | Sötmandel Naturell | |
320 g | Lammfärs | |
1 tsp | Kanel | |
1 tsp | Kardemumma |
Blanda salt i lammfärsen och forma till 8 stora bullar. Bryn bullarna i oljan tillsammans med lök och vitlök. Lägg i russin, pudra över med kanel, koriander och kardemumma. Tillsätt första delen vatten och buljongtärning, låt koka ihop. Smaka av. Koka upp andra delen vatten och häll över couscous grynen. Lägg på lock och låt stå att dra 5 min. Rör om med gaffel.Servera couscous med lammbullarna, garnera med skalad skivad apelsin och mandel.
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Koriander Malen 28g Santa Maria