Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tbsp | Tomatpuré | |
300 g | Kycklingfile | |
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Citron | |
150 g | Baguette | |
200 g | Haricot Verts | |
300 g | Krossade Tomater | |
100 g | Gul lök | |
20 g | Smör | |
0,5 dl | Basilika - färsk | |
2 tbsp | Creme Fraiche Tomat & Basilika | |
280 g | Arborioris | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
20 g | Riven Parmesanost |
Småfräs tärnad gul lök, pressad vitlök och avorioris i hälften av smöret. Tillsätt tomat, buljongtärning och vatten så att det täcker. Låt småkoka ca 20 minuter, rör och späd med vätska hela koktiden. Trä kycklinglårfiléerna på grillspett och stek i smöret. Rör ner tomat creme fraiche i risotton. Servera kycklingspetten på risotton, strö på lite salt, parmesanost och riv över skalet från en borstad/tvättad citron.Garnera med haricots verts och basilikablad. Bjud bröd till.
1 Krossade Tomater 390g Garant