Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Morotskaka | ||
200 g | Dadlar Färska, (2 dl) | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
1 tbsp | Kanel Malen | |
2 dl | Valnötter | |
200 g | Vanliga morötter, (4 st) | |
1 dl | Riven kokos | |
0,5 tsp | Kardemumma | |
Frosting | ||
1 tbsp | Citron | |
0,5 krm | Kanel Malen | |
0,5 tsp | Vaniljpulver | |
2 dl | Cashewnötter Naturella | |
2 tbsp | Honung Flytande | |
0,5 dl | Mandeldryck |
Mixa valnötter och dadlar.
Blanda med övriga ingredienser till kakan och mixa hastigt ihop allt. Bred ut smeten i en form, cirka 15 × 20 centimeter i diameter, med bakplåtspapper i botten.
Ställ in formen i frysen och låt den stå medan frostingen görs.
Mixa avrunna cashewnötter (blötlagda i minst 4 timmar), honung och mandelmjölk.
Tillsätt vanilj och apelsin- eller citronskal. Bred frostingen över kakan.
Låt stå i frysen i cirka 2 timmar och skär sedan upp i bitar. Pudra över kanelen.
Clean cooking” är skriven av Elisabeth Johansson och ges ut av Bonnier Fakta. Boken är fotograferad av Wolfgang Kleinschmidt.
Photo:
Wolfgang Kleinschmidt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel