Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Havregryn | |
1 dl | Sötmandel Naturell | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Riven kokos | |
1 tbsp | Kokosolja | |
8 pc. | Dadlar Färska | |
Förslag på fyllning | ||
150 g | Hallon Färska |
Kör mandeln i matberedaren tills den är finhackad. Kärna ur dadlarna. Tillsätt övriga ingredienser och kör tills allt blandat sig till en deg. Spara ¼ av degen för att smula över fyllningen och tryck ut resten av degen i en pajform, cirka 20 cm i diameter.
Fyll med färska eller tinade frysta bär och smula över kvarvarande pajdeg. För en varm variant – ställ in i torkugn eller vanlig ugn på 42 grader i 4–8 timmar.
Servera gärna med en cashewgrädde gjord på cashewnötter, vatten och honung.
Annat fyllningsförslag: 4 äpplen som körs i matberedaren tillsammans med 8 blötlagda torkade aprikoser
Photo:
Bianca Brandon-Cox
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt