Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Koriander - färsk | |
2 tsp | Honung Flytande | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
600 g | Kycklingfile | |
3 tbsp | Flytande Smör | |
1 tsp | Flingsalt | |
2 tsp | Salt | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Lime | |
500 g | Fläskfilé |
Dela fläskfilén i 2 bitar. Salta kött och kyckling och trä upp på långa grillspett. Blanda smör-&rapsolja, limeskal, soja och sambal oelek. Pensla kött och kyckling med hälften av blandningen. Grilla över indirekt värme (vid sidan om glödbädden) till 70 grader innertemperatur. Rör ner honungen i glazen som är kvar och pensla på mot slutet av grilltiden. Dra av kött och kyckling från spetten och skär i skivor. Strö över koriander och flingsalt. Servera med limeklyftor.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge