Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
1 dl | Cashewnötter Saltade | |
150 g | Färsk rabarber | |
1 tsp | Potatismjöl | |
1 tsp | Vaniljsocker | |
Kaka | ||
150 g | Smör | |
2 dl | Strösocker | |
1 tsp | Bakpulver | |
1 dl | Gräddfil | |
3 dl | Vetemjöl | |
3 pc. | Ägg |
Sätt ugnen på 200°.
Blanda ihop mjöl och bakpulver och rör ihop med smör, socker, ägg och gräddfil. Häll smeten i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter.
Skiva rabarbern och blanda med potatismjöl. Hacka nötterna grovt.
Fördela rabarber och sedan nötter över kakan.
Grädda kakan mitt i ugnen ca 20 min.
Låt svalna och sikta sedan vaniljsocker över kakan vid servering.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens