Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 dl | Physalis | |
2 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Kokosmjöl | |
1 dl | Kokossocker | |
1 tsp | Bakpulver | |
150 g | Mörk chokladkaka | |
4 pc. | Ägg | |
50 g | Smör | |
150 g | Mandelmjöl, ca 2 dl | |
Chokladöverdrag | ||
0,5 tsp | Havssalt | |
1 tsp | Honung Flytande | |
150 g | Mörk chokladkaka | |
1 dl | Hasselnötter | |
2 tbsp | Vispgrädde |
Separera äggen och vispa ihop äggulor och socker i en skål. Smält chokladen i ett vattenbad tillsammans med smör. Blanda ner chokladblandningen tillsammans med mjöl och bakpulver i skålen. Vispa runt.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum och blanda ner i chokladsmeten. Smörj din Autocook med smör och strö på mjöl. Häll i smeten och stäng locket. Tryck på ”baking”, ”long”, ”start”. Ta ur kakan och låt svalna.
Gör under tiden chokladöverdraget genom att smälta choklad i ett vattenbad och blanda ner grädde. Vispa om och bred över chokladcrémen. Grovhacka nötterna och rosta i en stekpanna. Ringla över flytande honung och strö på lite salt. Lägg nötterna över kakan och ställ kallt tills servering.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel