Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Ägg | |
150 g | Ädelost | |
1 pc. | Mördeg | |
500 g | Kantareller | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsp | Salt |
Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar i en skål. Skär kantareller i mindre bitar. Skala och finhacka lök. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kantareller och lök några minuter. Krydda med salt och peppar.
Lägg pajdegen på ett runt bakplåtspapper eller det pappret som medföljer i förpackningen i din Autocook. Lägg ner kantarell och lökblandningen i pajskalet och smula över ädelosten. Häll på ägg och gräddblandningen.
Stäng locket. Tryck på ”baking”, ”long”, ”start”. Efter 1 timme är pajen klar. Öppna locket och lyft ut pajen.
Dekoration: lite smörstekta kantareller och strimlad salladslök.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt