Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Lime | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
500 g | Torskfilé Färsk | |
150 g | Kräftstjärtar | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 pc. | Salladslök | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Ägg | |
1 L | Rapsolja | |
1 dl | Majsstärkelse | |
0,5 dl | Sweet Chili | |
0,5 dl | Koriander - färsk |
Fyll Autocooken med olja och lämna locket öppet. Tryck på ”Soft fry”, ”medium”, ”start”. Skär fisken i mindre bitar och lägg i en matberedare tillsammans med kräftstjärtar, ingefära, vitlök, chili, limesaft, koriander, salladslök, salt och peppar. Mixa till en jämn smet.
Forma till bollar och rulla i maizena. Lägg bollarna i korgen och sänk ner i ca 12 minuter. Låt rinna av och servera med limeklyftor, koriander och dippa i sweetchilisås.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Torskrygg Skrei med Skinn MSC ca
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt