Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
1 tsp | Vaniljpulver | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
800 g | Ananas Krossad | |
1 dl | Strösocker | |
2 pc. | Ägg | |
Pajdeg | ||
1 dl | Strösocker | |
2 tsp | Bakpulver | |
150 g | Smör | |
3 dl | Vetemjöl |
Pajdeg: Ta fram smör och låt det bli rumstempererat. Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda socker, mjöl och bakpulver i en bunke. Tärna smöret och tillsätt i bunken. Knåda ihop allt till en deg.
Tryck ut degen i en pajform och ställ in i kylen medan du gör fyllningen.
Fyllning: Rör ihop crème fraiche, vaniljpulver, socker och ägg i en bunke.
Lägg ananasen i en finmaskig sil och tryck ur vätskan med händerna. Rör ner ananasen i crème fraiche-blandningen. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i mitten av ugnen i ca 35 min.
Låt pajen svalna, dekorera ev med skivad lime och riven kokos och servera med en klick vaniljglass.
Photo:
Nurlan Emir