Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
1 tbsp | Honung Flytande | |
3 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Sambal Oelek | |
650 g | Kyckling Minutfilé | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Tillbehör | ||
3 dl | Ris | |
Sotad paprika | ||
0,5 tbsp | Risvinäger | |
0,5 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Rapsolja | |
62 g | Salladslök | |
1,5 pc. | Paprika | |
1 tbsp | Sesamfrö Skalat | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tbsp | Sesamolja |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Kyckling: Skär varje kycklingfilé i 3 delar. Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg ner kycklingen och låt marinera i 15 minuter.
Sotad paprika: Skölj och skär paprikan i bitar. Skär salladslöken i 3 cm bitar och skala och skiva vitlöken. Hetta upp en stekpanna på hög värme tills den ryker. Stek paprikan i rapsolja tills den är lite sotad. Tillsätt salladslök och vitlök och låt fräsa med i någon minut. Häll på sesamolja, risvinäger och soja och rör om. Strössla över sesamfröna.
Kyckling: Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek kycklingen på båda sidor ca 3-4 min tills den är helt genomstekt.
Servera genast med sotad paprika och nykokt ris.
Näringsvärde: 502 kcal, 41g protein, 11g fett, 57g kolhydrater
Photo:
Magnus Skoglöf
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel