Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Kycklingfile | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
Apelsinsmörsås | ||
2 tsp | Kycklingfond | |
4 tbsp | Apelsin | |
1 tbsp | Smör | |
1 dl | Vispgrädde | |
2 pc. | Schalottenlök | |
1 pc. | Gul Paprika |
SÅS: Finhacka löken mycket fint. Finhacka paprikan.
Fräs lök och paprika i smör i en kastrull.
Häll i apelsinsaft och kycklingfond. Rör ner grädde. Koka 5-10 min. Låt svalna något.
Mixa såsen slät i en matberedare.
Dela filéerna längs långsidan så att de kan vikas upp och bli dubbelt så stora.
Stek köttskivorna hastigt i stekpanna. Salta och peppra.
Värm upp såsen igen i en kastrull och runda av den med smör. Smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingfiléerna med den solgula apelsinsåsen och små kokta potatisar
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1