Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Smör | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
1 krm | Salt | |
1,5 pc. | Gul lök | |
4 pc. | Kycklingfile | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
2 dl | Rött matlagningsvin |
Bryn filéerna i stekpanna och lägg dem sedan i ugnsfast form. Salta och peppra.
Skär fläsket i små tärningar och stek dem utan fett i stekpannan. Tag upp dem och diska ur pannan.
Finhacka löken. Fräs lök och tomatpuré i stekpannan.
Rör ner vin och buljong. Låt puttra 5 min. Tillsätt fläsket och grädden
Låt såsen koka 10 min utan lock så att den blir lite tjockare i konsistensen.
Häll såsen över filéerna. Koka i ugn, 225 grader, ytterligare 15 min.
Servera kokt ris till där curry har tillsatts i kokvattnet.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant