Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ölmarinad | ||
1 tbsp | Dillfrö | |
1 L | Folköl 3,5 % | |
1 tbsp | Vitlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
600 g | Lammrostbiff | |
0,5 tsp | Spiskummin |
Börja med marinaden: Finhacka vitlöken och blanda alla ingredienser till marinaden.
Kött: Marinera köttet i en plastpåse som knyts ihop. Låt stå 1 dygn i kylskåp. Vänd på köttet då och då.
Ta upp köttet och låt det droppa av ordentligt. Grilla på hög direkt värme. Skivade kotletter tar cirka 3 minuter per sida, hel lammrostbiff cirka 20 minuter under lock.
Photo:
Stefan Wettainen
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Lammrostbiff Benfri Smak av Gotland