Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ajvarsmör | ||
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2,5 tsp | Ajvar | |
100 g | Smör | |
1 tsp | Piffi Allkrydda | |
1 tbsp | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
800 g | Fläskfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Vispa det rumstempererade smöret poröst. Tillsätt lite salt, Vegeta Natur, vitlök, persilja och ajvar och blanda alltsammans ordentligt. Rulla in smöret i aluminiumfolie och låt stå i rumstemperatur i ca en timme.
Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och krydda med salt och peppar. Värm upp grillgallret och pensla med olja. Grilla därefter fläskfilémedaljongerna. Pensla med olja under grillningen och grilla 4-5 minuter på vardera sida. Toppa det färdiga kötte med en tesked smörblandning på vardera biff och servera med en god grönsallad.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com
1 Piffi Allkrydda 540g Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria