Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kladdkaka | ||
1,5 dl | Vetemjöl | |
3 pc. | Ägg | |
5 tbsp | Kakao | |
125 g | Smör | |
3 dl | Strösocker | |
Daim-topping | ||
1 tbsp | Standardmjölk | |
50 g | Smör | |
1 dl | Strösocker | |
1 tbsp | Vetemjöl | |
112 g | Daim | |
1 tbsp | Kakao |
Kladdkakan: Ta fram smör och låt det bli rumstempererat. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kakao, smör och mjöl. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader i cirka 18 minuter. Låt svalna.
Daim-topping: Smält ihop smör, socker, kakao, mjölk och vetemjöl i en kastrull. Koka inte! Häll såsen ovanpå den avsvalnade kakan. Strö över hackad Daim.