Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Svartpeppar | |
4 tbsp | Färsk timjan | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
1 kg | Sparrispotatis | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Flingsalt | |
4 tbsp | Oregano - färsk | |
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
600 g | Blandfärs | |
2 tbsp | Olivolja |
Lägg den oskalade potatisen i kokande saltat vatten och sjud i 20 min. Fräs den hackade gula löken och vitlöken mjuka i olja. Lägg i köttfärsen och mosa sönder med en gaffel, stek ytterligare någon minut. Slå på tomaterna, 3 dl vatten och låt koka ca 5 min. Rör ner färska örter och smaka av med salt och peppar. Bryt eller skär potatisen i mindre bitar och blanda ner i köttfärssåsen.
Hyvla över lite parmesan, gott!
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt