Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
150 g | Salladsmix | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
200 g | Lax Kallrökt | |
Pepparrotskräm | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 tbsp | Pepparrot Färsk | |
Plättar | ||
50 g | Spenat Hackad Fryst | |
3 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Vetemjöl | |
1 dl | Havregryn | |
5 dl | Standardmjölk | |
0,5 tsp | Salt |
Tina spenaten.
Blanda havregryn, vetemjöl och salt i en bunke. Tillsätt lite av mjölken och rör till en smet. Blanda ner resterande mjölk, ägg och spenat. Låt smeten dra i ca 10 min.
Skala pepparroten och finriv ca 2 cm. Blanda samman pepparroten med crème fraîche i en skål. Smaka av med salt och en nypa socker.
Hetta upp en plättlägg med smör. Stek sedan plättarna på medelvärme i några minuter på varje sida.
Skölj och torka salladen.
Servera plättarna tillsammans med sallad, kallrökt lax och pepparrotskräm. Toppa med smörgåskrasse och/eller dill och lite nymalen peppar.
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt