Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Havregrynsgröt | ||
4 dl | Havregryn | |
1 tsp | Salt | |
8 dl | Havredryck Naturell | |
Rabarberkompott | ||
2 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Kardemummakärnor | |
2 tbsp | Honung | |
100 g | Färsk rabarber |
Skala de 2 rabarberstjälkarna om de är grova. Skär sedan i sneda slantar. Hacka eller stöt kardemumman i en mortel.
Hetta upp en stekpanna eller kastrull med smör och stek sedan rabarbern tills den mjuknat något. Tillsätt kardemumma och honung och låt koka ihop tills rabarbern mjuknat. Dra av från värmen.
Koka havregrynsgröten med havredryck/vatten och salt.
Lägg upp gröten i skålar eller djupa tallrikar. Skeda över rabarberkompotten och servera tillsammans med havredryck.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel