Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Pumpakärnor | |
1 dl | Strösocker | |
0,5 L | Filmjölk Naturell | |
1 dl | Farinsocker | |
5 dl | Lingon | |
1 dl | Solroskärnor | |
2 dl | Havreflingor |
Rensa och skölj lingonen. Blanda lingon och socker i en skål och rör tills sockret löst sig. Värm eventuellt bären lite på spisen eller i mikrovågsugnen för att lösa sockret snabbare.
Hetta upp en stekpanna utan fett och rosta pumpakärnorna och solroskärnorna tills de fått lite färg. Häll över i en skål och låt svalna. Blanda sedan med havreflakesen.
Varva sedan rårörda lingon, filmjölk och havreflakesblandning i glas. Överbliven lingonsylt kan förvaras mörkt och svalt eller frysas in.