Skip to main content
Falu-Korma recept
Hemmakock

Falu-Korma recept

30 minEasy
204,75 kr
4 portions 26,12 kr per portion
Svenska klassikern falukorv tillsammans med indisk kormasås är en härligt exotisk och läcker smakkombination. Det bästa är att det går så snabbt att tillaga - och äta upp!

150 gBlomkål Färsk
600 gFalukorv
350 gKormasås
3 dlJasminris
1 tbspOlivolja
1 pc.Gul lök
150 gBroccoli Färsk
150 gPalsternacka
Instructions
1

Skär korven i strimlor. Skär grönsakerna i bitar. Fräs löken i oljan. Tillsätt korven och grönsakerna, låt det steka någon minut. Tillsätt därefter hela burken cookingsås och låt sjuda i ca 10 minuter. Lägg upp i serveringsskål och garnera gärna med färska, hackade örter. Servera tillsammans med ris.

Photo:

Gunnar Nydrén