Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Olivolja | |
3 tbsp | Limejuice - råpressad | |
1 tsp | Sesamolja | |
1 dl | Salladslök | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
3 tbsp | Kinesisk soja | |
400 g | Kycklingfile | |
1 krm | Vitpeppar | |
1 tsp | Strösocker | |
4 dl | Jasminris | |
2 krm | Salt |
Bryn kycklingen i olivoljan. tillsätt soja, lime och socker. Krydda med vitpeppar och hälften av saltet. Lägg på lock och låt kycklingen sakta sjuda i ca 30 minuter tills den känns mör. Vänd kycklingen med jämna mellanrum. Smaksätt det kokta riset med sesamfrö och sesamolja samt salladslök, smaka av med peppar och resten av saltet. Skär kycklingen i fina skivor och servera dem med sky och ris.
Photo:
Gunnar Nydrén
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt