Skip to main content
Gubbröra med krabba och syltad smålök

Gubbröra med krabba och syltad smålök

45 minEasy
476,55 kr
4 portions 25,54 kr per portion
Gubbröra med krabba och syltad smålök

300 gFormfranska
2 tbspMat & Bak Smör/Margarin
1 dlRödvinsvinäger
2 pc.Potatis
1 tbspGräddfil
3 pc.Rödlök
100 gKrabba
1 tbspMajonnäs
1 tbspGräslök - färsk
2 pc.Ägg
Instructions
1

Koka ägg ca 6 1/2 minut, skala och hacka äggen. Koka potatisen, gärna med skalet på. Skala och tärna sedan potatisen. Blanda ägg, potatis, kokt krabbkött, majjo och gräddfil till en röra.

Koka löken i rödvinsvinägern ca 5 minuter.

Ta ut 12 rundlar från brödskivorna, stek snittarna i smör, toppa med röran och garnera med bitar av lök och gräslök.

”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Boken är fotograferad av Fabian Björnstierna.