Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
300 g | Formfranska | |
2 tbsp | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 dl | Rödvinsvinäger | |
2 pc. | Potatis | |
1 tbsp | Gräddfil | |
3 pc. | Rödlök | |
100 g | Krabba | |
1 tbsp | Majonnäs | |
1 tbsp | Gräslök - färsk | |
2 pc. | Ägg |
Koka ägg ca 6 1/2 minut, skala och hacka äggen. Koka potatisen, gärna med skalet på. Skala och tärna sedan potatisen. Blanda ägg, potatis, kokt krabbkött, majjo och gräddfil till en röra.
Koka löken i rödvinsvinägern ca 5 minuter.
Ta ut 12 rundlar från brödskivorna, stek snittarna i smör, toppa med röran och garnera med bitar av lök och gräslök.
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Boken är fotograferad av Fabian Björnstierna.
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko