Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
1 tbsp | Sötmandel Naturell | |
1 tbsp | Florsocker | |
3 dl | Vispgrädde | |
Smet | ||
3 tsp | Kardemumma Mald | |
200 g | Mandelmjöl, 3,5 dl | |
3 pc. | Ägg | |
1 krm | Flingsalt | |
1,5 dl | Strösocker | |
100 g | Smör |
Sätt ugnen på 180 grader (varmluft) eller 200 grader (vanlig ugn).
Smält smöret.
Blanda ihop mandelmjöl, socker, kardemumma och salt i en skål.
Tillsätt ägg och vispa ihop.
Tillsätt det smälta smöret och rör om.
Häll smeten i en smord springform och grädda i 15-18 min. Låt svalna.
Topping: Vispa grädde och hacka mandeln.
Toppa med spritsad grädde, hackade mandlar och pudra över florsocker.
Photo:
Andrea Klintbjer
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt