Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Marinad | ||
2 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Vitlöksmarinad | |
1 tsp | Dragon - torkad | |
1 tbsp | Senap Grovkornig | |
Senapssås | ||
1 tsp | Honung | |
2 tsp | Dijonsenap | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Spetten | ||
1 pc. | Paprika | |
600 g | Fläskfilé | |
0,25 pc. | Ananas | |
2 pc. | Nektarin |
Blanda ihop ingredienserna till marinaden ( vitlöks och chili marinad) i en stor bunke. Lägg ner tärna fläskfilé, nektarin i bitar, och paprika i bitar, blanda runt. 2 Varva kött och frukt på spett.
Rör ihop Creme Fraiche med senap och honung. Smaka av med salt och peppar.
Grilla spetten på medelhögvärme i ca 4-5 minuter, vänd dem några gånger.
Servera gärna spetten med nykokt potatis, senapssås och gärna en fräsch sallad.
SMAKLIG MÅLTID!
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel