Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Äggstanning | ||
3 pc. | Ägg | |
3 dl | Standardmjölk | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
Fyllning | ||
20 g | Gröna oliver | |
0,5 g | Saffran | |
20 g | Chilipeppar Röd | |
200 g | Färsk kycklingfilé | |
0,5 pc. | Gräslök - färsk | |
Pajdeg | ||
125 g | Smör | |
3 dl | Vetemjöl |
Värm ugnen till 200°C. Hacka samman ingredienserna till pajdegen. Låt den ligga kallt en stund. Skär och strimla ingredienserna till fyllningen. Vispa ihop äggstanningen. Kavla ut pajdegen och klä små paj- eller aluminiumformar med degen. Nagga dem med en gaffel och förgrädda mitt i ugnen, ca 10 min. Fräs kycklingen i en stekpanna.
Låt pajskalen svalna något innan du lägger i fyllning och häller på äggstanning. Fortsätt att grädda 20-25 min. Även goda att ätas kalla.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt