Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Mathavresallad: | ||
380 g | Kikärtor Kokta | |
2 tbsp | Valnötter | |
2 pc. | Lime | |
70 g | Färsk bladspenat | |
2 dl | Mathavre | |
1 pc. | Gul Paprika | |
0,5 dl | Gräslök - färsk | |
200 g | Lax Kallrökt | |
Limemarinad: | ||
0,5 dl | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Lime | |
1 krm | Salt |
Koka mathavren enligt anvisning på förpackningen (häll av eventuellt vatten). Vispa ihop marinaden (använd endast saften från limen) och blanda den i den varma mathavren. Häll av lagen från kikärterna. Skölj spenaten och skär paprikan i bitar.
Blanda kikärter och grönsaker med mathavren. Strö över delade valnötter och klippt gräslök. Servera laxskivor och limeklyftor till.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt