Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 clove | Vitlök | |
70 g | Ruccolasallat | |
1 krm | Svartpeppar | |
30 g | Persilja | |
500 g | Pizzadeg | |
2 tbsp | Kapris | |
80 g | Sardeller | |
1 tsp | Olivolja | |
125 g | Mozzarellaost |
Tillred pizzadegen enligt anvisning på förpackningen. Värm ugnen till 250°C. Skiva eller riv mozzarellan och pressa ur så mycket vätska som möjligt. Skär sardellerna i bitar och vitlöken i tunna skivor.
Dela degen i 8 bitar. Kavla eller tryck ut degen, ca 12 cm i diameter direkt på smord eller bakplåtspappersklädd plåt. Lägg ut osten på pizzabottnarna och fördela resten av fyllningen ovanpå. Pensla gärna kanten med olja. Grädda mitt i ugnen, ca 10 minuter. Servera pizzan med en "näve" ruccolablad ovanpå.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Mozzarella 125g Michelangelo