Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ramslökspesto | ||
1 dl | Rapsolja | |
1,5 dl | Prästost | |
150 g | Ramslök | |
1 dl | Sötmandel Skalad | |
100 g | Sparris Färsk | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
4 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
400 g | Fusilli | |
1 tbsp | Rapsolja |
Börja med peston: Rosta mandeln gyllenbrun i en torr, het stekpanna.
Mixa samman rostad mandel, ramslök (alt ruccola och vitlökslyfta), riven ost och olja till en slät pesto. För tunnare pesto, tillsätt ev mer vatten.
Fräs sparris i rapsolja. Salta och peppra.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Blanda den nykokta pastan med peston. Servera med sparrisen. Toppa med pocherat ägg eller en rå äggula. Smaklig måltid.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt