Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 pc. | Röd Paprika | |
1 pc. | Surdegsbröd | |
3 clove | Vitlök | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
4 tbsp | Gräddfil | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Gul lök | |
2 krm | Salt | |
2 tsp | Kummin | |
220 g | Kabanoss | |
3 tsp | Paprikakrydda | |
1,5 dl | Vatten |
Skölj och strimla paprikorna tunt. Skala vitlöken och löken och skiva tunt.
Fräs paprika, lök och vitlök i lite olivolja med paprikapulver och kummin. Tillsätt vatten, salt och peppar. Låt puttra under lock på låg värme i 10 – 20 min.
Skär 4 st korvar på snedden och stek i lite olivolja tills den får färg. Lägg upp paprikaröran och korvskivorna på brödet och toppa med gräddfil och persilja.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria