Skip to main content
Surdegsbröd med paprikaröra & stekt kabanoss
Hemmakock

Surdegsbröd med paprikaröra & stekt kabanoss

30 minEasy
194,00 kr
4 portions 25,93 kr per portion
Smaken av kabanoss tillsammans med paprika, vitlök och kummin kan bara bli bättre av att serveras på ett surdegsbröd...

3 pc.Röd Paprika
1 pc.Surdegsbröd
3 cloveVitlök
3 tbspOlivolja
0,5 krmSvartpeppar Malen
4 tbspGräddfil
0,25 pc.Persilja - färsk
1 pc.Gul lök
2 krmSalt
2 tspKummin
220 gKabanoss
3 tspPaprikakrydda
1,5 dlVatten
Instructions
1

Skölj och strimla paprikorna tunt. Skala vitlöken och löken och skiva tunt.

2

Fräs paprika, lök och vitlök i lite olivolja med paprikapulver och kummin. Tillsätt vatten, salt och peppar. Låt puttra under lock på låg värme i 10 – 20 min.

3

Skär 4 st korvar på snedden och stek i lite olivolja tills den får färg. Lägg upp paprikaröran och korvskivorna på brödet och toppa med gräddfil och persilja.