Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
12 pc. | After Eight | |
4 pc. | Ägg | |
1 pc. | Vaniljstång | |
100 g | Strösocker | |
10 g | Honung Flytande | |
2,5 dl | Standardmjölk | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
Jordgubbssallad | ||
2 tbsp | Citronmeliss | |
1 tbsp | Citron | |
2 tbsp | Muscovadosocker | |
500 g | Jordgubbar Färska |
ger ca 1 liter parfait:
Separera äggulorna från vitorna. Vispa äggulorna tillsammans med 50 g socker tills det blir vitt och fluffigt. Koka upp grädde, glukos/honung, mjölk, 50 g socker och vaniljstång. Hacka chokladen och lägg den i en liten bunke. Tillsätt ca 1 dl av den varma gräddmjölken och rör tills det blir en jämn smet. Vispa ner den varma gräddmjölken och chokladsmeten i äggmassan. Låt den svalna under omrörning. Slå upp i en fin form och ställ i frysen (rör gärna runt med jämna mellanrum under tiden den fryser). Parfaiten behöver ca 6 timmar i frysen. Ställ gärna formen 15 minuter i kylskåp före servering, så får den lite mjukare konsistens.
:
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Citronmeliss Kruka EKO Klass1