Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Eventuellt | ||
1 tbsp | Kakao | |
3 tbsp | Honung Flytande | |
0,5 dl | Russin | |
2 tbsp | Riven kokos | |
1 tbsp | Kokosolja | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
2 dl | Branflakes | |
3 tbsp | Jordnötssmör | |
1 dl | Sötmandel Naturell | |
0,5 dl | Linfrön Krossade | |
1 dl | Torkade Blåbär | |
1 tbsp | Råsocker Strö | |
0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
3 dl | Havregryn |
Sätt ugnen på 160 grader. Smörj ett bakplåtspapper med lite olja (gärna kokosolja). Blanda allt det torra i en bunke. Blanda honung, uppvärmt jordnötssmör och brunt socker i en mindre bunke. Blanda ordentligt ihop de våta ingredienserna med de torra. Bred ut blandningen över bakplåtspappret och sätt i ugnen.
Rör i blandningen efter 15 minuter och bryt de stora klumparna till mindre bitar. Grädda ytterligare några minuter tills blandningen blir crunchy. Ta ut och låt svalna Bevara den färdiga crunchen i en lufttät behållare.
Blanda ner kakao med de våta ingredienserna.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado