Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
350 g | Barilla fusilli | |
20 ml | Olivolja, Extra Virgin | |
300 g | Sparris Färsk | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Dill | |
1 krm | Salt | |
200 g | Laxfilé | |
1 pc. | Salladslök |
Tvätta och skala sparrisstjälkarna. Skär topparna på längden och stammen i runda bitar.
Skiva den färska salladslöken och bryn lätt i en stekpanna. Lägg i sparrisen och stek i några minuter, behåll dem ljusa och krispiga. Häll i grädden, en nypa salt och peppar och ställ åt sidan.
Skär laxen i kuber om 2 cm, salta och peppra och stek i stekpanna med en matsked olivolja i ca 1 minut. Ställ den åt sidan varmt.
Koka Fusillin i rikligt med saltat vatten, häll av när den är al dente och häll över i stekpannan med sparris. Lägg upp på tallrikar och placera laxtärningarna runt omkring och strö över lite dill.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt