Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Persilja - torkad | |
15 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
150 g | Zucchini | |
100 g | Vanliga morötter | |
1 pc. | Salladslök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Smör | |
50 g | Ärtor | |
1 krm | Salt | |
50 g | Riven Parmesanost | |
350 g | Spaghetti |
Koka en stor kastrull med saltat vatten (ca 7 gram salt per liter vatten) och koka spaghettin al dente. Tvätta, skala och hacka grönsakerna.
Skär kycklingfilén i små bitar och stek i olivolja. Addera grönsaker, ärtor och löken tillsammans med smör. Stek tills det blir knaprigt.
Blanda grönsaker/kyckling med pastan och lite pastavatten, tillsätt sen persilja och parmesanost, salt och peppra efter egen smak.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt