Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
185 g | Tacochips | |
1 pc. | Avokado | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
Vegochili | ||
380 g | Svarta Bönor | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Cayennepeppar | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Vatten | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Passerade Tomater | |
2 tsp | Paprikakrydda | |
300 g | Vegetarisk Färs | |
200 g | Morötter | |
1 tbsp | Spiskummin |
Vegochili: Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv morötter. Hetta upp olja i en stekpanna/gryta och fräs lök, vitlök och morötter så att de mjuknar utan att ta färg. Tillsätt spiskummin, paprikapulver och cayennepeppar och fräs i ytterligare 2 min. Tillsätt tomatpuré och balsamvinäger och fräs i 30 sek under omrörning.
Tillsätt vegofärs, passerade tomater, vatten, grönsaksbuljong och soja. Låt chilin småputtra under lock i ca 15 min. Rör om då och då.
Sila av bönorna och spola i kallt vatten. Tillsätt bönorna i chilin och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp vegochilin i djupa skålar och toppa med skivad avokado, yoghurt, nachochips och koriander. Ät och njut!
Näringsvärde: 697 kcal, 28 g protein, 25 g fett, 77 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria