Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
20 g | Smör | |
0,4 pc. | Lagerblad | |
0,4 pc. | Gul lök | |
0,4 tbsp | Ströbröd | |
1,6 pc. | Vanliga Tomater | |
0,8 dl | Halloumi | |
3,2 pc. | Filodeg | |
0,4 pc. | Ägg | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
120 g | Nötfärs | |
0,4 dl | Olivolja |
Bryn den finhackade löken i olivolja och tillsätt köttfärsen. Fortsätt att bryna blandningen under omrörning. Tillsätt salt, peppar, de pressade tomaterna och lagerblad. Sänk värmen och låt sjuda i ytterligare 15 minuter till dess att all vätska kokats bort. Låt svalna något innan du tillsätter vispat ägg, riven ost, ströbröd och persilja.
Skär filodegsplattorna i dubbla remsor, ca 8 cm breda, pensla var och en med olja och lägg en matsked av blandningen på varje remsa. Rulla ihop dem så att de bildar små trianglar. Lägg dem sedan på en smord bakplåt och pensla dem med en blandning av smör och olivolja. Låt stå i medelstark ugnsvärme (175° C) i ca 20 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria