Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 pc. | Lagerblad | |
1,66 dl | Rött matlagningsvin | |
0,66 kg | Högrev | |
2 clove | Vitlök | |
0,33 dl | Olivolja | |
10 pc. | Vitpeppar Hel | |
0,66 L | Vatten | |
1 pc. | Kanel Hel | |
Tillbehör | ||
100 g | Halloumi | |
400 g | Penne |
Gör snitt i steken och lägg i vitlöksklyftorna. Stek köttet på stark värme till dess att det är ordentligt brynt runt om. Tillsätt pepparkorn, lagerblad, kanel och vattnet. Låt sjuda till dess att köttet är nästan klart. Tillsätt sedan vinet och koka tills det bara återstår en fin sky. Skär steken i skivor och häll sedan hälften av såsen över den skivade steken och resten över den kokta pastan och rör sedan ner riven Halloumi i pastan.
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant