Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 pc. | Lagerblad | |
500 g | Passerade Tomater | |
0,5 tsp | Kummin | |
1 krm | Salt | |
500 g | Nötfärs | |
2 dl | Ströbröd | |
50 g | Halloumi | |
2 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Strösocker | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Olivolja | |
Tillbehör | ||
400 g | Basmatiris |
Blanda samman köttfärs, ströbröd, den rivna halloumiosten, vitlök, kummin, salt och peppar till en smet och forma till stora köttbullar.
Stek dem i olivoljan.
Sila och spara oljan. Häll den återanvända olivoljan i stekpannan. Tillsätt burken med de passerade tomaterna, lagerbladen, samt socker, salt och peppar.
Låt tomatsåsen sjuda i ca 10 minuter. Lägg köttbullarna i såsen, koka upp och småkoka i ytterligare 5 minuter så köttbullarna blir genomvarma.
Servera med ris.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko