Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
Köp hem | ||
250 g | Körsbärstomater | |
200 g | Tomater | |
200 g | Buffelmozzarella | |
50 g | Pistagenötter | |
200 g | Bifftomat |
Skiva alla tomatsorter och dela körsbärstomaterna på mitten. Skiva mozzarellan.
Skala och hacka pistagenötter och finhacka rödlök.
Varva tomat- och mozzarellaskivor på ett fat och fördela körsbärstomaterna runt om. Strö över finhackad rödlök.
Ringla över olja, vinäger och krydda med salt och peppar. Strö över hackade pistagenötter och dekorera med basilikablad eller annan god färsk eller torkad ört. Klart att servera!
Photo:
Roland Persson
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria