Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
70 g | Ruccolasallat | |
0,5 pc. | Rödlök | |
900 g | Potatis | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
5 clove | Vitlök | |
1 dl | Frysta blandade örter | |
600 g | Högrev | |
150 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Olivolja |
Putsa biffen och stick många hål i den med en kniv. Biffen ska ha många hål (fickor). Gnid in med salt och svartpeppar. Blanda olivoljan med örterna, vitlöken och fetaosten. Rör till en smet.
Fyll fickorna i biffen med örtröran. Örtröran som blir över lägger man som ett täcke över biffen. Sätt i en köttermometer och ställ in biffen i ugnen på 125 grader tills köttet har nått 55-70 grader. Ta ut biffen och skiva upp den.
Serveras med potatis och gärna en enkel sallad bestående av. Ruccolasallad som blandas med rödlök i tunna skivor. Strö lite salt och svartpeppar över och blanda. Häll över balsamvinäger och därefter olivolja, blanda igen.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
4 Frysta Italienska Örter Findus
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria