Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
70 g | Ruccolasallat | |
0,5 kg | Fläskfile Färsk | |
200 g | Halloumi | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
0,5 pc. | Rödlök | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Pesto Grön | |
2 pc. | Avokado | |
1 pc. | Lime | |
250 g | Körsbärstomater | |
500 g | Spaghetti Fullkorn |
Koka pastan och häll av vattnet, dela tomaterna i hälften. Dela avokadona i två och skär dem i skivor, pressa över limefrukten. Strimla löken fint och skölj ruccolan.
Stek eller grilla fläskfilén.
Blanda den kokta pastan i en stor skål med pesto, balsamvinäger och lite olivolja. Tillsätt den skivade löken, ruccolan, avokadon och tomaterna. Skär fläskfilén i skivor och lägg upp på ett fat. Skär halloumin i skivor och stek den i lite olivolja tills den får fin färg. Servera med pastasalladen och fläskfilén.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta