Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Shiratakinudlar | |
0,5 pc. | Lime | |
30 g | Salladslök | |
Thaifärsgryta | ||
1,5 dl | Kokosmjölk | |
0,5 tbsp | Japansk soja | |
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
65 g | Färsk bladspenat | |
250 g | Nötfärs | |
0,5 dl | Vatten | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
0,5 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 tbsp | Röd Currypasta | |
30 g | Salladslök | |
0,5 pc. | Lime |
Thaifärsgryta: Skölj och skiva salladslök. Skala och riv ingefära och vitlök.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färs, ingefära och vitlök tills färsen är genomstekt. Finfördela den med en gaffel. Tillsätt salladslök, röd currypasta, fisksås, soja, kokosmjölk och vatten. Låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten och vänd ner i den varma grytan precis innan servering. Smaka av med limesaft, salt och peppar.
Sila av nudlarna och lägg upp i skålar.
Fördela thaifärsgrytan över nudlarna och toppa med strimlad salladslök och limeklyftor.
Näringsvärde: 475 kcal, 29 g protein, 35g fett, 10 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria