Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
1 pc. | Rödlök | |
2 tsp | Torkad oregano | |
Köp hem | ||
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
290 g | Kalamataoliver | |
400 g | Pastasås | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och oregano på båda sidor.
Skala och finhacka rödlök och vitlök.
Hetta upp en stekpanna med olja och bryn kycklingfiléerna i ca 2 min/ sida på medelhög-hög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta.
Tillsätt lök och vitlök och fräs i ytterligare 1-2 min så att löken mjuknar. Tillsätt vitt vin i pannan och låt vinet sjuda in i kycklingen.
Tillsätt tomatsåsen, kycklingfond och oliver och låt kycklingen puttra på låg värme under lock eller aluminiumfolie i ca 15-20 min.
Toppa kycklingen med finhackad basilika och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller rostad potatis.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste