Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Ruccolasallat | |
0,33 dl | Valnötter | |
4 pc. | Färska champinjoner | |
Till stekning | ||
1 tbsp | Olivolja | |
Dressing | ||
1 krm | Salt | |
2,66 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
2 tbsp | Senap Ljus |
Skölj ruccolan och dela den på hälften. Lägg i en salladsskål tillsammans med champinjonerna och valnötterna. Rör om.
Blanda ihop ingredienserna till såsen. Hetta upp stekpannan, häll i lite olivolja, och stek halloumin på varje sida tills den blivit gyllenbrun. Rör ned dressingen i salladen.
Lägg upp salladen på varsin tallrik med en skiva halloumi på toppen. Servera medan osten fortfarande är varm.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta