Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
70 g | Ruccolasallat | |
500 g | Räkor | |
1,5 dl | Olivolja | |
1 clove | Vitlök | |
250 g | Äggnudlar | |
1 pc. | Röd Paprika | |
2 krm | Salt | |
40 g | Kalamataoliver | |
0,5 g | Saffran | |
100 g | Sockerärta | |
1 krm | Svartpeppar | |
150 g | Fetaost |
Koka nudlarna i lättsaltat vatten. Medan pastan kokar marineras de skalade räkorna i olivolja, finhackade vitlöksklyftor, peppar och salt och en fint tärnad paprika. Blanda därefter även ned sockerärtor och oliver. Den färdigkokta pastan blandas med saffranet. Lägg ut en bädd av ruccola på ett stort fat och lägg pastan ovan den. Fördela räkblandningen på pastan och smula stora bitar av fetaost över.
Servera gärna ett gott bröd till.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana