Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
50 g | Svarta oliver | |
400 g | Grillost | |
8 pc. | Rödbetor | |
4 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
80 g | Ruccolasallat | |
50 g | Valnötter | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
120 g | Bacon Skivat |
Skär grilloumin i skivor (ca 7 skivor på ett paket) lägg skivorna på ett hushållspapper, lägg även ett hushållspapper på osten så att vätskan torkas av.
Lägg ruccolasallad på ett stort fat. Dela rödbetorna i klyftor och lägg på salladen. Strimla och stek bacon, lägg bitarna på en bit hushållspapper. Pensla lite olivolja i en grillpanna och värm den. Lägg i osten och grilla på båda sidor.
Lägg upp grilloumi, bacon, valnötter och oliver på fatet. Ringla över balsamvinäger och olivolja. Strö över flingsalt och svartpeppar.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta