Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
800 g | Röding | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Oregano - färsk | |
2 krm | Svartpeppar | |
0,5 dl | Olivolja | |
4 krm | Salt | |
Grönsaker | ||
10 pc. | Svarta oliver utan kärnor | |
1 pc. | Purjolök | |
1 pc. | Morötter | |
2 tbsp | Matlagningsvin Vitt | |
1 dl | Olivolja | |
1 pc. | Zucchini | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,5 pc. | Stjälkselleri | |
0,5 dl | Vatten |
Snitta rödingen och fyll den med färska örtkryddor. Salta och peppra. Pensla fisken med olivolja. Skölj grönsakerna och ansa dem. Skär dem i skivor och lägg dem i en ugnseldfast form eller i en långpanna. Slå över vattnet, det vita vinet och olivoljan och rör om så att allt blandas väl. Sätt in både fisk och grönsaker i ugnen samtidigt. Fisken läggs på galler och formen med grönsaker ställs under. Låt stå i ca 200°C i 35-40 minuter.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt